Categories

Newsletter

Entreguem la major part dels productes del nostre catàleg en 24/48h (només a la península).

Glodos.com envia les seves comandes als seus clients a través de diferents empreses de transport urgent amb servei de paqueteria. La data d’entrega en l’adreça del client es pot veure modificada per faltes puntuals d’estoc i de la zona d’enviament.
Els plaços de transport poden veure’s alterats per incidències extraordinàries en el transportista i per dificultats en l’entrega de la mercaderia.

Les comandes realitzades durant el cap de setmana o dia festiu, es gestionen el pròxim dia laborable. En cas de realitzar el pagament per transferència bancària, l'enviament es realitza en el moment que rebem el comprovant de pagament.

 

Despeses de transport

Apliquem una tarifa plana en tots els enviaments independentment de l’import de la teva comanda. Totes les despeses d’enviament són de 5 € (IVA inclós, només a la península).

En cas d’enviaments a països diferents a Espanya o fora de la Unió Europea, no podem concretar en les presents condicions els preus de les despeses d’enviament, ja que dependrà de factors com el destí, característiques dels productes comprats, etc. No obstant aquests costos es concretaran en la cistella de compra abans de completar la comanda.

Els costos addicionals originats com a conseqüència de direccions d’entrega incorrectes o incompletes aniran a comte del client, prèvia comunicació per part de Glodos.com